FEB - MAART 2023

Bergeijk Breit

Tentoonstelling van breiclub 'Bergeijk Breit'

'Bergeijk Breit' bestaat uit tien tot vijftien handwerksters die elke 1e en 3e donderdag samen handwerken. Ze komen bij elkaar in Breicafe op het Hof, dat in restaurant de Hofkaemer wordt georganiseerd. De handwerksters hebben de afgelopen vier jaar het nodige gemaakt. In het Cultuurhuis presenteren ze nu hun mooiste werken uit deze periode. De expositie laat breiwerk, gehaakte en geborduurde stukken en quilten zien. Elke zondagmiddag zijn twee dames van de breiclub aanwezig om een toelichting op hun werk te geven.

Tijdens de workshop van 28 februari verplaatst het breicafe zich naar het Cultuurhuis. Bezoekers kunnen hun eigen werk meebrengen, vragen stellen en problemen voorleggen. Ze krijgen dan uitleg van een vakkundige handwerkster. Tevens is er ruimte om gezellig samen mee te werken en een drankje te nuttigen.

Het Glazen Paviljoen (Diamond Greenhouse) achter het Cultuurhuis wordt ingericht met een vrolijke expositie van garen en balletjes, die 24/7 gratis is te bekijken. Buiten gaan de dames wild breien, dus hou onze bloemen- en beeldentuin in de gaten!

De expositie loopt van 16 februari t/m 26 maart 2023

 Foto's © Jan Biessen & Ingrid van de Ven 

Contact

Cultuurhuis Bergeijk
Domineestraat 8a
5571 EJ Bergeijk
Route

Tel: +31 (0)497 558589
info@cultuurhuisbergeijk.nl

Bezoek

Donderdag t/m zondag, 13:00-17:00 uur

Basisschool kinderen: gratis
vrienden van Eicha: gratis
13 t/m 18 jaar: €3,00
museumkaarthouder: €3,00
volwassenen: €5,-

Tickets

Laatste nieuws