Ontmoeten en ontspannen in sfeer. Onze ontvangstruimte en terras zijn voor iedereen gratis toegankelijk. We schenken koffie, thee en iets fris. Dus kom langs met je krantje voor een kopje koffie, of ga eens grasduinen tussen de boeken uit onze bibliotheek. Aan de leestafel is plek genoeg. In de shop verkopen we boeken, kaarten en cadeau-artikelen. 

De ruimte is aangekleed met enkele ‘smaakmakers’. Zo kun je aanschuiven op designklassiekers van meubelmerk ’t Spectrum: ‘levende’ collectiestukken uit de Bergeijkse geschiedenis. Gedessineerde vitrages van De Ploeg doen even de buitenwereld vergeten. Op twee wanden zijn kleurrijke en onderhoudende infographics over bekende pioniers aangebracht. Alles aan de ontvangstruimte ademt de sfeer van het Bergeijkse Modernisme.

Wil je op spelenderwijs kennismaken met cultureel en cultuurhistorisch Bergeijk? Pioneer met ons mee aan de interactieve touchtable! Maak je bezoek aan het Cultuurhuis helemaal compleet met een rondje door de Mien Ruys tuin met het glazen expositiepaviljoen. De toegang daarvan is gratis.

Wees welkom!

Foto: Jan Biessen

 

Contact

Cultuurhuis Bergeijk
Domineestraat 8a
5571 EJ Bergeijk
Route

Tel: +31 (0)497 558589
info@cultuurhuisbergeijk.nl

Bezoek

Donderdag t/m zondag, 13:00-17:00 uur

Basisschool kinderen: gratis
vrienden van Eicha: gratis
13 t/m 18 jaar: €3,00
museumkaarthouder: €3,00
volwassenen: €5,-

Tickets

Laatste nieuws