We ontvingen het droevige bericht dat Caroline Verhees, onze gewaardeerde collega, is overleden. Ze heeft op 57-jarige leeftijd helaas de strijd tegen kanker moeten opgeven. We kennen Caroline als een toegewijde vrijwilliger van het eerste uur. In 2008 vond de oprichting van Stichting Rietveld & Ruys plaats en sloot ze zich aan bij het vrijwilligersteam dat de balie van De Ploeg bemande. Een prachtige periode waarin een hechte groep gastvrouwen en -heren ontstond, die opnieuw de handen uit de mouwen stak na de doorstart van de stichting in 2017 met het Stijljaar.

Vanaf 2020 maakte ze deel uit van de vrijwilligersclub van Cultuurhuis Bergeijk. Met serieuze inzet regelde ze veel zaken voor de tentoonstelling ‘Nieuws uit Bergeijk – het goede wonen’.  Ze zette hiervoor haar persoonlijke netwerk in en dat van haar werkgever: architectenbureau Franken. 
Caroline was een rustige persoonlijkheid, hield zich graag op de achtergrond, maar gaf haar mening als het erop aan kwam! We zullen haar missen en wensen haar gezin en naasten veel sterkte.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Contact

Cultuurhuis Bergeijk
Domineestraat 8a
5571 EJ Bergeijk
Route

Tel: +31 (0)497 558589
info@cultuurhuisbergeijk.nl

Bezoek

Donderdag t/m zondag, 13:00-17:00 uur

Basisschool kinderen: gratis
vrienden van Eicha: gratis
13 t/m 18 jaar: €3,00
museumkaarthouder: €3,00
volwassenen: €5,-

Tickets

Laatste nieuws